Alin Silitră intră în luptă pentru Primăria municipiului Vaslui

0
264
Advertisement

LANSARE… Filialele municipale ale Uniunii Salvați România (USR) și ale Partidului Libertate, Unitate și Solidaritate (PLUS) au anunțat, aseară, candidatul comun pentru Primăria Municipiului Vaslui.

Cel care îl va înfrunta pe actualul primar Vasile Pavăl se numește Alin Silitră și este unul dintre membrii fondatori ai filialei USR Vaslui.

Acesta va candida din partea Alianței USR PLUS pentru funcția de primar al municipiului Vaslui. Cele două filiale se vor prezenta în fața alegătorilor din municipiul Vaslui cu o listă comună de candidați pentru Consiliul Local Vaslui.

„Alianța USR PLUS a câștigat alegerile europarlamentare în Vaslui. Am fost onorați că cetățenii municipiului și-au pus încrederea în noi, iar această încredere ne-a responsabilizat. Pasul pe care îl facem astăzi este unul natural, în vederea renașterii municipiului, un obiectiv ambițios prin care ne propunem să redăm Vasluiul cetățenilor, să facem un oraș în care să vrem să rămânem, nu să plecăm.

Actuala administrație și-a arătat limitele, iar nouă ne este clar că vasluienii merită o echipă care să se implice mai mult, și care să aibă o viziune pe termen lung”,

a declarat Alin Silitră, candidatul USR PLUS pentru Primăria Municipiului Vaslui.

Echipa comună de candidați pentru Consiliul Local își propune să implementeze o serie de proiecte importante pentru municipiu și chiar pentru județ. În centrul proiectului se vor afla investițiile și crearea unui climat care să dezvolte economia locală. Echipa de candidați la Consiliul Local a prezentat de asemenea propuneri și idei pe diverse domenii: fonduri europene, sănătate, mediu, educație, cultură sau domeniul social.

În funcție de limitările impuse de situația actuală în perioada următoare, Alin Silitră și candidați vor străbate străzile municipiului pentru a strânge semnături pentru susținerea candidaturilor. Veți avea astfel ocazia să îi cunoașteți mai bine pe candidați la Primărie, respectiv Consiliul Local Vaslui, și să le transmiteți propunerile.

Print Friendly, PDF & Email