Anul acesta, festivalul Open Camp se va ține la Teatrul de Vară

0
424

EDIȚIE, SUB ZODIA COVID… Open Camp. Un festival care prinde să devină tradiție la Vaslui, un eveniment care înviorează Vasluiului, an de an, în luna august. Locul de desfășurare al Open Camp a fost până acum poligonul de tir din pădurea Paiu. Acolo, mii de tineri se adunau, cântau, se manifestau liberi. Numai că, în acest an, pandemia de Covid 19 i-a blocat și pe organizatorii festivalului, care au găsit o soluție de avarie, pentru ca Open Camp să se desfășoare.Ciprian Hordilă, organizatorul și sufletul festivalului a postat pe rețelele de socializare un mesaj pentru toți fanii Open Camp, prin care anunță locația în care se vor desfășura concertele, cât și prețurile biletelor:

„Ne-am fi dorit să fim câteva mii și să umplem din nou până la refuz poligonul de la Paiu. Nu ne-am resemnat când am înțeles că anul acesta, din păcate, nu se poate și am încercat timp de câteva luni să găsim o soluție pentru a marca și ediția din acest an. Am derulat multe scenarii, am purtat multe discuții și am ajuns la varianta de a susține totuși o serie de concerte într-o altă locație, și anume în Teatrul de Vară.

Suntem conștienți că nu vom reuși să redăm aceeași energie care se crea în poligon, dar am ținut morțiș să aducem și o veste bună, într-o perioadă în care moralul ne este pus la grea încercare.

Sigur, va trebui să ne adaptăm și să respectăm toate reglementările din domeniul sanitar: vom fredona refrenele pe sub mască și vom sta distanțați unul față de celălalt.

Le mulțumim trupelor care au acceptat invitația noastră: Hands of Angels, Fără Zahăr, Cred că sunt extraterestru, Funkorporation, Ana Coman și The Kriptonyte Sparks.

Pentru a putea respecta normele în vigoare, în special cele de distanțare, capacitatea Teatrul de Vara a fost restrânsă la 170 de locuri. Tichetele de acces costă 50 de lei pe seară și pot fi achiziționate de la cafeneaua Hiccup – Coffee and tea, din Vaslui.

Pentru cei care nu vor putea intra în posesia unui bilet, vom încerca să organizăm și un live streaming.

Dacă weekendul 7-9 August va fi unul reușit, ne propunem să continuăm seria de concerte și să includem în program și proiecții de filme sau alte activități, atât în Teatrul de Vară, cat și în alte locații.

Multe mulțumiri merg către Apisrom, care, și anul acesta, susține necondiționat inițiativa noastră”.https://vasluianul.ro/wp-content/uploads/2024/04/ciupi-jpg.webp