APIA Vaslui mai dă o șansă fermierilor

89
731
Advertisement

Mii de fermieri din județul Vaslui nu au reușit să depună online cererile pentru subvenția pe suprafața agricolă, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Drept urmare, conducerea Agenției județene de plăți și interveneție în agricultură (APIA) Vaslui a anunțat că termenul de depunere a cererilor s-a prelungit cu încă 30 de zile.

În jur de 12.000 de fermierii din județul Vaslui au depus cereri pentru a primi subvenția pe suprafață agricolă, cu 7.000 mai puțini decât în campania din 2019.

“Campania de primire a cererilor s-a prelungit până pe 15 iunie. Procentul de primire cereri față de totalul fermierilor care au solicitat subvenții în anul 2019 este de 64,05%, iar din totalul suprafeței pentru care s-a solicitat subvenție în 2019 este de 49,22%. În acest moment, la nivel de țară ne situăm pe locul 22 ca procent de cereri primite și pe locul 13 ca procent de suprafață realizată”, a declarat Răzvan Arteni, directorul APIA Vaslui.

APIA Vaslui aminteşte că cererile unice de sprijin se depun, în continuare, de către fermieri prin utilizarea mijloacelor electronice de comunicații. Instituția nu a reluat activitatea cu publicul, toate documentele fiind comunicatele în online.

Print Friendly, PDF & Email

89 COMENTARII

 1. 할 일이 없어서 장 황후에게 돌아갔다 : “어머니 …”
  PG소프트슬롯
  노리밋시티슬롯
  법원의 곡물 징수에서 가장 큰 문제는 실제로 손실입니다.
  https://www.slotmr.com/playn-go
  https://www.slotmr.com/netent
  이 생각에 따라 Hongzhi 황제는 다시 몰래 고개를 끄덕였습니다.
  [url=https://www.slotmr.com/yggdrasil]무료 슬롯[/url]
  [url=https://www.slotmr.com/cq9-gaming]씨큐나인슬롯[/url]
  주먹 바람이 허공을 꿰뚫는 것 같았고 즉시 Chen Tianjin의 코를 쳤다.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.