“Asta e ruina pe care ați lăsat-o la Vama Albița, dle Orban!”

0
454


Sâmbătă, în mare secret, premierul Orban a venit la Vama Albița, pentru a-i întâmpina pe medicii români care au luptat în R. Moldova, alături de cadrele medicale, cu noul coronavirus.Vamă frumoasă, funcțională, însă în spatele imaginii care se vede în mai 2020, la vizita premierului, stă o istorie zbuciumată, cu ani în care cel mai mare punct vamal de la frontiera cu Republica Moldova arăta deplorabil.

“VAMA ALBIȚA din 2012, “preluată“ de la col (r.) Pilă Dănuț, beneficiar de pensie specială, și atunci, și acum, și VAMA ALBIȚA – în mai 2020, unde dl. premier Orban face primiri de trupe medicale ce luptă cu COVID 19 în Republica Moldova !

Ruina asta ați lăsat-o, dle Orban, în VAMA ALBIȚA, după catastrofala guvernare BASESCU-BOC!”, acuză fostul director general al DRDP Iași, bârlădeanul Mugurel Laicu.

“Pilă Dănuț, fostul și actualul director DRDP IAȘI, un politruc PMP, nu a reușit să pună o roabă de asfalt în principala poartă de intrare spre REPUBLICA MOLDOVA, cât timp a ocupat funcția de director!

Ce-ar fi fost, dle Orban, să întâmpinați eșaloanele militare pe amplasamentul bombardat lăsat de PILĂ DĂNUȚ?

Așa este și România, după 6 luni de guvernare PNL – PMP, o RUINĂ!

Mulțumesc dlui Lucian Șova – Min. Transporturilor – care, în 2018, împreună cu dl Orlando Teodorovici, Min. Finanțelor , au găsit soluția economică astfel încât DRDP IAȘI să poată executa aceste reparații în regie proprie prin Secția de Producție, în timp record, de 30 de zile, deși aveam 180 de zile la dispoziție pentru finalizarea acestei lucrări!

Cam asta e moștenirea lăsată de PSD guvernului INCOMPETENT PNL -PMP !

Dle Dănuț Pilă, ați început să vă scrieți DEMISIA ca urmare a ASFALTĂRILOR POLITICE pe care le faceți?”, este mesajul de pe Facebook a fostului director general DRDP Iași.