Astăzi, este Ziua Comunei Arsura. Fără petrecerile de altădată!

0
227
Advertisement

FESTIVITATE TRISTĂ… În ziua de 6 august, de sărbătoarea creștin-ortodoxă „Schimbarea la față” se serbează Ziua Comunei Arsura.

Ziua comunei, spune primărița Antoneta Butnaru, „dobândește, prin statutul ei, farmecul unei zile de sărbătoare a întregii comunități de pe raza unității administrativ teritoriale”.

„În contextul actual, când cu toții traversăm o perioadă dificilă generată de pandemia COVID-19, gândurile mele, în calitate de primar al obștii noastre, se îndreaptă către voi, dragii mei concetățeni și profit de acest prilej dorindu-vă din tot sufletul multă sănătate, multă putere de muncă în activitățile dumneavoastră cotidiene și realizări fructuoase in tot ce v-ați propus.

Îmi pare nespus de rău că în acest an nu ne vom mai revedea pe scena Teatrului de vară, alături de invitații noștri deja consacrați, dar nutresc speranța și-mi doresc din toata inima să depășim cu brio această criză fără precedent, care s-a abătut și asupra noastră.

Vă mulțumesc pentru înțelegere și pentru susținerea acordată.

Mulțumesc, de asemenea, colegilor care-și desfășoară activitatea pe teren sau în cadrul compartimentelor in aceste zile, ajutându-ne să ne ducem la îndeplinire misiunea noastră.

Așa să ne ajute Dumnezeu!”.

Primarul Comunei Arsura, Antoneta Butnaru

Print Friendly, PDF & Email