Astăzi, este ziua de naștere a celui mai iubit primar din istoria comunei Lipovăț! La Mulți Ani, domnule primar Valerian Hriscu!

22
938

Este omul care a preluat o localitate cu condiții modeste și a adus-o la rangul de comună cu condiții de oraș, cu apă, gaze, canalizare, asfalt, sală de sport, școli și grădinițe noi, o comună în care îți este drag să locuiești. Astăzi, este ziua sa de naștere și toți sătenii, toți prietenii vor să-i spună cât de mult îl apreciază pentru ce a făcut pentru comunitatea sa iubită.

Este ziua de naștere a dlui Valerian Hriscu, un primar de 5 stele, un primar desăvârșit, care s-a zbătut din toate puterile ca Lipovățul să arate așa cum arată acum. Primarul comunei Lipovăț este omul care a făcut posibil un miracol, la 10-12 km de vaslui. Un loc în care s-au mutat mulți vasluieni, pentru că aici au condiții ca în centrul Vasluiului.

S-au uitat anii în care ulițele în care erau de pământ, acum fiecare uliță este asfaltată, iar locuitorii au mașini la poartă. Acum, locuitorii comunei au în suflet mândria de a fi lipovițean. Pentru că aici sunt organizate festivaluri care au depășit de mult limitele comunei, precum ”Hora Muzicuțelor”, Festivalul Internațional al Fanfarelor, concerte pentru cuplurile care împlinesc ani frumoși de locuit împreună.

În Lipovăț este mereu viu spiritul marelui actor Ștefan Ciubotărașu. Iar primarul Valerian Hriscu a știut să cultive, ca nimeni altul, mândria de a trăi pe locurile în care a copilărit marele actor, pe care îl zărim și astăzi pe micile ecrane.

Pentru toate realizările sale, pentru tot ce a făcut pentru satele comunei Lipovăț, locuitorii îi transmit, astăzi, de ziua sa de naștere, la 72 de ani, o caldă urare de ”La Mulți Ani”, bucurii și sănătate alături de soția sa, doamna Gicuța, și fiica acestuia, doamna Roxana Hriscu, cea care a avut multe de învățat de la tatăl său și care acum ocupă acum binemeritatul post de director general adjunct al DGASPC Vaslui.

Redacția Vasluianul.ro vă dorește ani frumoși și sănătoși, să vă bucurați de fiecare clipă. La Mulți Ani, domnule primar!

Advertisement

Print Friendly, PDF & Email

22 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.