Au apărut filmulețele de sex ale Vulpiței: “Nu știu când mai vii, e Viorel pe acasă”

0
3831
Advertisement

SCANDALOS… La ediția de luni a emisiunii de la Antena 1, Veronica Stegaru a cedat nervos, după ce a fost prezentat un filmuleț filmat la Blăgești, în care aceasta întreține relații intime cu un necunoscut.

Cu imaginea terfelită din nou și sub presiunea creată de soț, Vulpița a cedat. „Gata, eu nu mai stau aici!”, a spus ea când a părăsit platoul în lacrimi.

Viorel Stegaru a avut și el o ieșire nervoasă la TV după ce a văzut filmările interzise minorilor și a lansat o serie nemiloasă de reproșuri la adresa soției.

„Tu mai ai multe filmulețe de-astea, Veronica? Bă, tu mai ai multe filmulețe de-astea, Veronica? Dacă eu te-am întrebat aici, în platou, dacă mai ai de gând să faci de astea, ce ai zis tu? Cine e băiatul acela, că eu nu-l cunosc? Acolo se aude glasul tău”,

i-a reproșat Viorel Stegaru soției sale după ce a urmărit filmarea.

În videoclip, Vulpița îi spune bărbatului cu care întreținea relații intime că întregul act devine dureros, iar filmarea o vrea ștearsă. Bărbatul a mințit-o, iar videoclipul cu cei doi, aflați în iarbă, a ajuns pe mâinile producătorilor emisiunii.

Vulpița: Nu mă mai filma! O ștergi

X: Da, o șterg…

La un moment dat, bărbatul o întreabă pe Veronica Stegaru când mai vine pe la ea, iar Vulpița îi spune că este Viorel acasă.

X: Veronico, când mai vin la tine?

Veronica: Nu știu, că e bărbatul meu acasă.

Ieri, Veronica a găsit scuza pentru cele întâmplate. Acesta a susținut că vinovată pentru cele întâmplate la Blăgești, mai exact pentru amantlâcul cu pricina este chiar soacra ei. Veronica Stegaru a declarat că a apucat pe drumuri greșite din cauza numeroaselor critici pe care i le aduce mama lui Viorel.

„Luni a apărut un filmuleț din urmă și am nevoie de un sfat. Am greșit, recunosc și-mi pare rău. Nu trebuia să fac ce am făcut. Am fost tânără, eram la început. Credeam că nu se va afla, nu știam că sunt filmată, nu mi-a cerut nimic în schimb acel bărbat”,

a spus Veronica Stegaru în cadrul emisiunii „Acces Direct”.

Print Friendly, PDF & Email