Autogara rușinii! Iată în ce condiții de Ev Mediu călătoresc pasagerii din toată țara, la Vaslui

0
1519


Condiții greu de imaginat pentru secolul 21 îi așteaptă pe cei care au nevoie de serviciile singurei autogări din oraș, cea a lui Morandi Logistic. Mizerie, bălți de apă și mâl gros, noroi, o stare de totală dezordine.Este, până la urmă, singura autogară din oraș. cartea de vizită a Vasluiului, dar autoritățile locale se fac că nu văd.

De ce? Ce interese sunt, pentru a permite unei astfel de mizerii să funcționeze zi de zi, în loc să-i impună agentului economic să investească într-un spațiu curat, betonat și asfaltat, cu peroane civilizate?

V-ați pus întrebarea ce vede un locuitor din alt oraș, când ajunge cu microbuzul la Vaslui? Bălți, noroaie, gunoaie, o stare de plâns. Îi vine să fugă de Vaslui, unde o vedea cu ochii.

Un om de afaceri din oraș și-a propus să facă o autogară. Cum să treci de furcile caudine ale Consiliului Local, când sunt atât de multe intereseze ca terenul viran care este actuala autogară a Vasluiului să rămână în starea în care este acum? S-a pus batista pe țambal, o complicitate între primărie și CL, toți se fac că nu văd mizeria numită autogara orașului.

Bine că Urbanismul de la Primărie trimite un cerber înalt și solid pe la magazinele din oraș și unde vede acest funcționar o masă afară cum strigă: ”Luați masa înăuntru. Amendă!”. Acesta este Vasluiul anului 2023, o capitală eșuată.