Avem patru medii de 10 la Bacalaureat, Vasluiul ia grosul laureaților! Radical Grup dă premii de 500 de euro, plus surprize!

0
310

CONTESTAȚII CU NOROC… Inspectoratul școlar Județean Vaslui a centralizat rezultatele din prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2020, rezultând surprize destul de mari. Rata de promovare pe județ a ajuns la 71,8%, după etapa de contestații.Surprinzător, pe lângă primele două medii de 10, obținute de un elev hușean și de altul de la Bârlad, la afișarea notelor inițiale, reședința de județ vine din urmă cu alte medii de 10, obținute în urma contestațiilor.

„În sesiunea iunie-iulie 2020, au promovat 1957 de candidați, dintr-un total de 2965 candidați prezenți. Dintre aceștia, 1789 candidați sunt din promoția curentă, iar 142 de candidați sunt din promoțiile anterioare. 140 candidați au absentat, iar 4 candidați au fost eliminați pentru fraudă sau tentativă de fraudă. Aceștia nu se vor putea înscrie la următoarele două sesiuni ale examenului național de Bacalaureat.

Patru candidați au obținut media 10 la toate disciplinele – după contestații. De asemenea, numărul notelor de 10 pe discipline a crescut de la 266 la 283, deci s-au înregistrat 17 note de 10 în plus față de perioada de dinaintea contestațiilor.

Precizăm că nota minimă de promovare, pentru fiecare disciplină, este 5 (cinci), iar media finală pentru promovarea examenului este minimum 6 (șase). Procentul de promovare s-a calculat din totalul candidaților prezenți, incluzând în această categorie și candidații eliminați.

Rezultatele după contestații au fost afișate astăzi, 5 iulie 2020, atât în centrele de examen, cât și pe pagina web dedicată, bacalaureat.edu.ro.

În conformitate cu prevederile art. 5 și ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD), precum și cu solicitarea Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, Ministerul Educației și Cercetării a publicat rezultatele elevilor prin anonimizarea numelui și a prenumelui”,

a anunțat, ieri, președintele Comisiei Județene de Bacalaureat, prof. Cristiana Botan.

Joi, cei patru „zecari” sunt așteptați la sediul Radical Grup!

„JOI, 9 iulie 2020, RADICAL GRUP premiază EXCELENȚA ! Elevii care au obținut la BAC media 10 (Jud. Vaslui) sunt invitați la sediul firme, la ora 11.0, pentru a-și ridica premiile promise, respectiv câte 500 de euro, plus un premiu surpriză”,

a anunțat, ieri, conducerea companiei Radical Grup.