Avem primul expert în arte marțiale, șef peste polițiștii din județ! Gălățeanul Dan Pelin, noul inspector șef al IPJ!

0
757

Expert în Kyokushinkai, un stil de arte marțiale care nu se prea practică pe la Vaslui, fost consilier juridic la Combinatul Siderurgic Galați, intrat în Poliție după Revoluție, ca ofițer, angajat din sursă externă. Este cartea de vizită a noiului inspector șef interimar de la IPJ Vaslui, Dan Pelin, un om care are legături cu județul Vaslui, prin aceea că bunicii săi sunt din Voinești, iar tatăl său este din Bârlad, orașul în care s-a născut în urmă cu 53 de ani.

Mutată la Galați, familia Pelin și-a continuat viața în orașul de la Dunăre, însă nu și-a uitat rădăcinile vasluiene. Fostul consilier juridic al Combinatului Siderurgic a ajuns ofițer de poliție și a urcat, pas cu pas, treptele ierarhiei militare, până la gradul de comisar-șef. În ultimii trei ani, timp în care colegii săi s-aum pensionat pe rupte, înainte de a împlini 50 de ani, comisarul-șef Dan Pelin a ocupat postul de inspector șef adjunct la Galați.

La începutul lunii mai, a primit un telefon de la IGPR, prin care se i se propunea funcția de inspector șef adjunct la Vaslui, cu atribuții de inspector șef. După o consultare cu familia, a acceptat postul de la Vaslui, din data de 4 mai fiind pe acest post important, cu delegație pentru șase luni de zile. Noul inspector șef locuiește la Bârlad, pe perikoada exrcitării mandatului de la IPJ Vaslui.

Advertisement

Print Friendly, PDF & Email
Adrian Preda
Author: Adrian Preda

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.