Bărbatul care a produs accidentul din fața școlii 1 nu avea permis!

0
495
Advertisement

REVOLTĂTOR… Trei persoane stăteau de vorbă lângă gardul școlii 1, ieri, la amiază, când o mașină scăpată de sub control a intrat în plin în ele. O femeie de 56 de ani a fost atât de grav rănită, încât a fost transportată de urgență la Iași, aseară, iar două minore, de 11, respectiv 14 ani, au ajuns la Spitalul Județean de Urgență. Tot la spital a ajuns și șoferul mașinii care a provocat accidentul.

Este bilanțul unui accident care a îngrozit toată zona școlii 1, pentru că, de regulă, aici nu se produc accidente. Șoferul care a produs această dramă are 33 de ani și nu deținea permis de conducere. Dar, conducea mașina pe drumurile publice, era viteaz.

„Din primele cercetări de la fața locului, se pare că un bărbat de 33 de ani ar fi condus un autoturism înmatriculat în Vaslui, pe strada Racova. Bărbatul a plecat de pe loc cu mașina, s-a îndreptat spre strada Traian, s-a întors în loc și a continuat să șofeze spre școala 1.

Din motive care urmează să fie stabilite de ancheta în desfășurare, șoferul a lovit bordura din dreapta și a ricoșat spre partea stângă, lovind grupul format din cele trei persoane, care stăteau lângă gard”,

a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Șoferul de 33 de ani este cercetat acum pentru vătămare corporală din culpă și conducere fără permis. A fost testat cu aparatul etilotest, dar s-a dovedit că nu consumase băuturi alcoolice.

Print Friendly, PDF & Email