Bătaia de la blocul 32, din Vaslui, s-a lăsat cu rețineri! Un tânăr s-a ales cu lovituri care î-au pus în pericol viața!

0
306

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din municipiul reședință, bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Este vorba de celebra bătaie din noaptea zilei de 3 mai, când mai mulți tineri au năvălit în case peste locatarii de la blocul 32. Unul dintre ei a fost stâlcit în bătaie de cei de la 32.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Vaslui au stabilit că, la data de 3 mai 2023, ora 23.00, pe fondul unui conflict spontan, tânărul cercetat ar fi agresat persoana vătămată, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din aceeași localitate, pe care ar fi lovit-o cu pumnii și cu un corp contondent în zona capului și a corpului. Se pare că este vorba de unul din cei șase agresori, care au năvălit inițial peste familii din blocul 32.

Conform raportului preliminar de expertiză emis de către medicii legiști, în urma agresiunii, bărbatul de 29 de ani a suferit leziuni ce necesită 32-35 de zile de îngrijiri medicale, pentru vindecare.

La data de 8 mai 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii  Biroului Investigații Criminale Vaslui au luat față de tânărul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unei măsuri preventive.