BĂTAIE în centrul Negreștiului! Polițiștii au reținut patru bătăuși! Agresorii au nenorocit trei tineri din Todirești!

0
636


Patru bărbați din orașul Negrești au fost reținuți de către polițiști din cadrul Poliției Orașului Negrești. Aceștia sunt bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Negrești au probat activitatea infracțională a patru bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 40 de ani, din orașul Negrești, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii negreșteni au stabilit că, în noaptea de 6 spre 7 iulie, în timp ce se aflau pe strada Al. I. Cuza din orașul Negrești, pe fondul unui conflict anterior, cei patru bărbați ar fi aplicat mai multe lovituri altor trei bărbați și au distrus geamurile unui autoturism.

CITESTE si: https://vasluianul.ro/2020/09/05/un-betiv-din-negresti-a-baut-trei-zile-la-rand-pompierii-i-au-spart-usa-de-la-apartament/

Persoanele vătămate, trei bărbați din comuna Todirești, județul Vaslui, cu vârstele cuprinse între 20 și 27 de ani, au suferit leziuni ce necesită 11-13 zile de îngrijiri medicale, pentru vindecare.

La data de 8 iulie 2021, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii au luat față de persoanele cercetate măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. În cursul zilei de astăzi, cei patru bărbați urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive.