Bătăușii din Huc au ajuns după gratii, după ce au călcat în picioare un consătean

0
280


PREA MULT ALCOOL… Polițiștii Secției de Poliție nr. 6 Negrești au reținut doi bărbați din comuna Todirești, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cei doi bătăuși, cu vârste de 20, respectiv 19 ani, au lovit cu pumnii și picioarele un sătean, până l-au lăsat într-o baltă de sânge.Concret, în ziua de 2 august a.c., Poliția Orașului Negrești a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la existența unui scandal, în care o persoană a fost agresată pe terasa unui bar din satul Huc, comuna Todirești, județul Vaslui.

În acea zi, în jurul orei 19.30, pe fondul consumului de alcool, cei doi bărbați au provocat scandal pe terasa unui bar din satul Huc, comuna Todirești, lovindu-l sălbatic cu pumnii și picioarele pe un bărbat de 58 de ani, din aceeași localitate.

Persoana vătămată a fost prezentată la Serviciul de Medicină Legală Vaslui, în vederea expertizării medico-legale traumatologice, ocazie cu care, în baza concluziilor preliminare, s-a stabilit că acesta necesită un număr de 14-15 zile îngrijiri medico-legale.

În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de 2 august, polițiștii i-au reținut pe cei doi bărbați pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive.