Bătăușul de pensionari a fost reținut de polițiștii vasluieni!

0
257

Un tânăr de 25 de ani din municipiul Vaslui a fost reținut de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 25 de ani, din municipiul Vaslui, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în ziua de 21 mai a.c., ora 22.15, în zona Aleea Griviței din municipiul Vaslui, bărbatul cercetat ar fi împins din spate și dezechilibrat o femeie de 75 de ani, reușind astfel să îi sustragă, prin smulgere, o geantă cu bunuri.

În urma agresiunii, femeia a suferit vătămări corporale, fiind transportată și internată la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Prejudiciul estimat la 600 lei a fost recuperat în proporție de peste 60% și restituit persoanei vătămate.

În data de 24 mai a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri, a fost prezentat Judecătoriei Vaslui, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

În cauză mai sunt cercetați doi minori din Vaslui, cu vârste de 14, respectiv 15 de ani. Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a persoanelor sus-menționate.