Beat, beat, dar arțăgos! Șofer beat mangă, de loc din Tătărăni, prins în timp ce se certa cu un șofer din Huși, după o tamponare ușoară!

0
1826

La finele săptămânii trecute, polițiștii Biroului Rutier Huși, din cadrul Poliției Municipiului Huși, aflați în misiune pe strada Dobrina, au observat un conflict verbal între doi conducători auto care fuseseră implicați într-un eveniment rutier fără victime.Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că unul dintre conducătorii auto identificați emana halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1.31 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul de 46 de ani, din comuna Tătărăni, județul Vaslui, a fost condus la Spitalul Municipal Huși, în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.