Beat și agresiv, un scandalagiu din Zorleni a intrat peste soție și copii, deși avea ordin de restricție

1
666

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din comuna Zorleni, județul Vaslui, cercetat pentru nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu.

La data de 30 mai 2023, ora 12.55, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, de către un minor în vârstă de 16 de ani din localitatea Popeni, comuna Zorleni, cu privire la faptul că, tatăl său face scandal la locuința comună.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, la data de 28 mai 2023, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, împotriva bărbatului cercetat, după ce acesta și-ar fi amenințat soția. Acesta a fost evacuat din locuință și, totodată, i-a fost stabilită obligația de a păstra o distanță de minim 50 de metri față de soția sa și față de locuința acesteia.

Cercetările au evidențiat faptul că, anterior sesizării, la data de 30 mai 2023, pe fondul consumului de alcool, bărbatul cercetat ar încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu și s-ar fi deplasat la locuința soției unde ar fi proferat, din nou, amenințări cu moartea, ar fi provocat scandal și ar fi refuzat să părăsească imobilul când i-a fost solicitat acest lucru.

La data de 30 mai 2023, în baza probatoriului administrat, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad l-au reținut pe bărbat, pe o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Advertisement

Print Friendly, PDF & Email
Adrian Preda
Author: Adrian Preda

1 COMENTARIU

 1. Hi there,

  We run an Instagram growth service, which increases your number of followers both safely and practically.

  – We guarantee to gain you 400-1000+ followers per month.
  – People follow you because they are interested in you, increasing likes, comments and interaction.
  – All actions are made manually by our team. We do not use any ‘bots’.

  The price is just $60 (USD) per month, and we can start immediately.

  If you’d like to see some of our previous work, let me know, and we can discuss it further.

  Kind Regards,
  Megan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.