Beat și cu permisul anulat, un șofer hușean ajunge la pușcărie, după ce a sfidat legea

0
271

Polițiștii Biroului Rutier Huși, din cadrul Poliției Municipiului Huși, au reținut un bărbat, în vârstă de 58 de ani, din municipiul Huși, bănuit de comiterea a două infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

La data de 13 iulie 2023, ora 17.35, polițiștii Biroului Rutier Huși, aflați în serviciu de supraveghere, îndrumare și control al traficului rutier, pe un drum public din municipiul Huși, au depistat un autoturism, înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat de 58 de ani, din Huși.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că acesta are permisul de conducere anulat.

Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1.39 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la Spitalul Municipal Huși unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ziua de 17 iulie, în baza probatoriului administrat, polițiștii Biroului Rutier Huși l-au reținut pe bărbat, pe o perioadă de 24 ore. Ulterior, acesta a fost prezentat Judecătoriei Huși, care a dispus arestarea sa preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

Advertisement

Print Friendly, PDF & Email
Adrian Preda
Author: Adrian Preda

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.