BILANȚ DE PRIMAR: “Nu ne-am mai regăsit în PNL și am plecat la alte partide”

0
221


Pentru Ciprian Tamaș, primarul de la Șuletea, dar și pentru ceilalți edili din județ, apropierea alegerilor locale înseamnă un bilanț a ceea ce s-a făcut, din prisma promisiunilor făcute în 2016. La fel de bine, este și un bilanț al nerealizărilor, pentru că nu întotdeauna poți să realizezi tot ce ți-ai propus în 4 ani, este nevoie de timp și de muncă multă.Tamaș a postat, ieri, pe pagina de Facebook, raportul său de primar. Un raport care conține și aprecieri politice, pentru că, în acest mandat, primarul de la Șuletea s-a despărțit de PNL și a trecut la ALDE.

“Facebook îmi aduce aminte cu drag de programul meu electoral cu care m-am prezentat în fața dumneavoastră în urmă cu 4 ani, un program ambițios pentru mandatul 2016-2020 și pe care l-am urmat cu maximă seriozitate și responsabilitate!

Din punctele stipulate în coloana „Ce vom face”:

Puncte MINUS

1. Construirea parcurilor de joacă pentru copii!

*Aș fi vrut din toată inima să le construim, dar cofinanțările pentru celelalte proiecte adjudecate ne-au secătuit bugetele aferente acestor 4 ani!

2. Finalizarea întocmirii titlurilor de proprietate.

*Orice documentație am întocmit și am predat-o Comisiei Județene a fost respinsă! Am angajat inginer cadastru la primărie și i-am achiziționat aparat de măsurat terenul, performant!

Deși documentația a fost făcută exemplar, ne lovim în continuare de refuzul Comisiei Județene pentru Fondul Funciar!

Ca atare, în ultimii 3 ani au fost eliberate aproximativ 40 de titluri de proprietate în tot județul Vaslui!! Așteptăm deblocarea acestei situații la nivel central, să putem duce la îndeplinire ce am promis!

Puncte PLUS, care nu au fost prinse în acel program

1. Construirea unui dispensar uman modern și aducerea unei ambulanțe – proiect finalizat!

2. Înființarea sistemului de canalizare în satele Rășcani și Jigălia – în curs de implementare (70%)!

3. Construirea unei grădinițe moderne- proiect în curs de implementare (40%)!

4. Reconsolidarea și modernizarea școlii Generale Șuletea Vest – proiect în curs de implementare (30%)!

5. Reconsolidarea și modernizarea școlii Gimnaziale Fedești – proiect în curs de implementare (80%)!

Celelalte puncte din pliant au fost duse la îndeplinire cu brio!

Datorită incompatibilității a mai multor primari cu conducerea PNL Vaslui, nu ne-am mai regăsit aici și am plecat împreună la alte partide, am plecat acolo unde am fost ajutați să facem treabă! Eu sunt obișnuit oriunde, putere de muncă avem cât cuprinde, iar #Echipa de la Primărie este mereu pregătită pentru a implementa noi proiecte!

Avem experiența și puterea necesară pentru a ne continua modernizarea comunei, oriunde ne-am afla!”, spune Ciprian Tamaș.