BLESTEMUL VULPOIULUI: Vulpița s-a infectat cu coronavirus! Vedetele de la Antena 1, în panică!

0
331
Advertisement

INCREDIBIL… Emisiunea Acces Direct nu s-a mai ținut, joi, după ce soții Veronica și Viorel Stagaru au fost testați pozitiv cu noul coronavirus.

Veronica, femeia din comuna vasluiană Blăgești, a acuzat încă de ieri dureri în zona abdominală, vărsături și febră, după ce a fost plecată o săptămână la părinții ei.

Starea de sănătate și problemele cu care se confruntă Vulpița au creat o adevărată panică în televiziune. Inclusiv șoferii și cameramanii sunt speriați, pentru că cei mai mulți dintre ei au intrat în contact direct cu ea.

Mai multe vedete și angajați ai Antenei 1 au simptome de COVID-19, după ce, se pare că, au intrat în contact direct cu Vulpița. În plus, ediția de astăzi Acces Direct a fost înlocuită cu una înregistrată.

Și Viorel, soțul Vulpiței, ar avea și el unele simptome. Aparent, și doi cameramani și doi șoferi care au intrat în contact cu soții Stegaru ar avea simptome specifice COVID-19.

Vulpița a fost plecată timp de o săptămână acasă, în județul Vaslui, și de acolo s-a întors cu o mașină a trustului. Șoferul care a adus-o se simte și el destul de rău.

„La ora 16:30, după ultima ședință de redacție, eu eram deja îmbrăcată, machiată, urma să mă cablez. În acel moment, au venit rezultatele. Noi am fost precauți și bine am făcut.

Veronica s-a întors de la Blăgești și a zis că are ceva probleme cu bila. Acuzând că nu se simte foarte bine… Noi avem o echipă medicală care în fiecare zi ne ia temperatura, toată lumea poartă mască, regulile sunt păstrate cu sfințenie.

Când ea a acuzat stări de rău, ne-am gândit că cel mai bine să facem acest test. Dacă i l-am făcut ei, i l-am făcut și soțului. Pe ea nu am mai chemat-o în emisiune, am lăsat-o acasă”,

a explicat Mirela Vaida.

„Astăzi am primit confirmarea că sunt pozitivi la acest virus. Decizia a fost Stop! Toată lumea care a intrat în contact, acasă. Am chemat firmă care să facă dezinfecție. DSP a intervenit, am făcut o listă. Toți vor fi testați”,

a mai spus prezentatoarea Acces Direct.

Print Friendly, PDF & Email