Buruienile înghit gardurile la Ferești, viceprimarul ia salariu fără să facă nimic!

0
337
Advertisement

NEMULȚUMIRI… Situație scandaloasă în comuna Ferești, semnalată de un cititor Vasluianul.ro. Buruienile au crescut de câțiva metri înălțime, iar cel care ar fi trebuit să se preocupe de îngrijirea comunei, viceprimarul Marcel Slușer, nu face nimic din luna ianuarie. Omul se face că merge la serviciu, nu se ocupă deloc de administrarea localității, dar semnează pentru salariul de 4.200 de lei, lună de lună, explică sătenii.

Oamenii spun că viceprimarul încasează acești bani fără să facă absolut nimic. Nu a mai mutat o hârtie prin primărie de la începutul anului, din momentul în care a început bătălia pentru candidaturile la funcția de primar. Slușer, explică sătenii, s-ar fi certat cu primarul Sebastian Arteni, așa că a ales să candideze pentru PNL. De atunci, în loc să coordoneze oamenii de la 416, vreo 60, numai în comuna Ferești, viceprimarul câștigă un salariu frumos, fără să facă nimic. Absolut nimic.

„Îl știe toată comuna, ce face. Vine pe la 8 dimineața, parchează mașina lângă primărie, urcă în birou, fără să ia nicio măsură, nimic. Stă acolo cam o oră și ceva, după care pleacă cine știe unde. Pe la 15.30-16.00, vine să-și ia mașina și pleacă acasă.

De luni de zile, plătim degeaba viceprimarul. De prin ianuarie, nu l-a mai văzut nimeni prin comună, cu treabă. O hârtie nu mișcă în primărie, dar ia salariu. E corect așa? Nu era treaba lui să pună oamenii de la 416 să taie buruienile astea? De ce stă și așteaptă doar alegerile, iar în timpul acesta îl plătim cu 4.000 de lei, degeaba?”,

spune cititorul Vasluianul.ro.
Biroul Viceprimarului

Care o fi adevărul, doar viceprimarul îl știe. Cert este că am mers la primărie, să vorbim cu vicele, iar biroul său era gol și ușa deschisă, de parcă biroul era părăsit. Din păcate, atitudinea vicelui din Ferești, care îl va înfrunta pe primar la alegerile locale, din partea PNL, nu este singulară în județ.

Febra alegerilor i-a cuprins pe mulți aleși locali din mediul rural, care nu se mai gândesc la administratie, ci își fac planuri despre cum să-i scoată din funcții pe actualii primari.

Print Friendly, PDF & Email