Candidatul USR la Primăria Negrești: „Nu suntem SĂRACI, am fost PROST administrați!

0
192

INTRĂ ÎN CAMPANIE… După serioase deliberări, Florin Mardare a fost ales candidatul Alianței USR-PLUS pentru funcția de primar al Orașului Negrești.

Conștient de responsabilitatea pe care o are față de locuitorii orașului, Florin Mardare a participat, în ultimii ani, la o serie de cursuri axate pe administrație publică locală și managementul proiectelor, de aceea responsabilitatea pe care și-o asumă acum are în spate expertiză acumulată în administrație.

De altfel, programul de guvernare locală al Alianței pune accentul pe scrierea si implementarea proiectelor finanțate din bani europeni, alături de crearea de locuri de muncă.

Dornici de a aduce schimbarea în Orașul Negrești, s-au alăturat echipei USR-PLUS atât cadre didactice cât și tineri entuziaști (26 de ani), printre care se numără Cristian Luchian, inginer agricol, și Bogdan Coșoveanu, inginer geolog și antreprenor.

„Am convingerea că echipa de consilieri locali care s-a format în interiorul USR-PLUS va contribui decisiv la dezvoltarea vieții negreștenilor! Avem viziunea și capacitatea necesare pentru a rezolva problemelele orașului. Ne vom apleca cu seriozitate asupra nevoilor fiecărui locuitor și vom trata fiecare caz în parte cu importanța cuvenită. Grija aleșilor locali față de cei ce le-au acordat votul de încredere trebuie să se manifeste pe durata întregului mandat, nu doar la finalul acestuia, după cum ne-au obișnuit reprezentanții PSD și PNL”,

spune Florin Mardare.

Membrii echipei USR-PLUS Negrești sunt conștienți de faptul că înlocuirea unui sistem ce a acaparat și ținut în sărăcie vreme de 30 de ani judetul Vaslui nu reprezintă un obiectiv ușor de atins, dar prin implicare activă, perseverență, onestitate și respect față de cetățean cu siguranță vor reuși.

Stă în puterea noastră, a celor nemulțumiți de modul în care a fost administrat orașul, să-l transformăm într-un loc curat, inteligent organizat și cu perspective de dezvoltare pentru tineri. Ne-am săturat să primim minciuni împachetate frumos. Am urmărit în ultimii 8 ani acțiunile primarului și ale consilierilor locali în funcție și pot spune că au eșuat în a realiza ceea ce au promis”,

susțin Cristian Luchian sau Bogdan Coșoveanu.

Îmi pun mari speranțe în proiectul pe care Alianța USR – PLUS îl poate construi in Negrești pentru a termina odată cu incompetența si reaua voință a celor ce secătuiesc orașul și așa lipsit de resurse. Ne-am săturat de hoție, incompetență și cumetrii, de lipsa proiectelor strategice care să scoată comunitatea nostră din căderea liberă în care este acum.

Privesc cu durere cum familii tinere decid an la an să părăsească locurile în care au crescut. Am dezvoltat alături de echipa mea soluții pentru dezvoltarea Orașului Negrești. Avem un proiect politic curat, bazat pe principii sănătoase construite în jurul interesului locuitorilor”,

explică Mardare.

Jocul democratic (putere-opozitie) nu funcționează în Consiliul Local Negrești. Deseori, cei din PNL bat palma pe sub masă cu membrii PSD pentru a implementa proiecte care nu au nicio legătură cu ameliorarea situației grele în care se află multe familii ale orașului, susține candidatul USR.

„Din punctul meu de vedere, alegerile locale sunt momentul zero, iar de aici trebuie să plece marea schimbare. Vocea Alianței USR-PLUS Negrești în această campanie electorală va fi vocea celor nemulțumiți, pentru că obiectivele noastre sunt obiectivele cetățenilor!”,

mai spune candidatul USR.

Advertisement

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.