Cântece, dansuri și voie bună, duminică, la Șerbotești! ”Toți vasluienii sunt așteptați la distracție”, spune Mona Bujor, primarul comunei Solești

0
545
Mona BUJOR, Primar Comuna Solești

Nu aveți încă un program stabilit pentru ziua de duminică, 9 iulie? De ce să nu vă distrați cu cunoscuții soliști de muzică populară Ion Paladi și Cosmina Adam, la Șerbotești, în comuna Solești?

Primărița comunei Solești, Mona Bujor, invită toți vasluienii la o duminică de poveste, cu multă muzică bună și dansuri cât cuprinde. Vor veni la ”Sărbătoarea Câmpenească” nume importante din folclorul local și național: Ansamblul Folcloric Soleștenii, Formația TRIO Solești, Ansamblul Folcloric Mlădițe Codăeștene, Fanfara Trandafirilor (Valea Mare), Ioan Stoleru și Teodora Panainte. Bineînțeles, nu vor lipsi de la petrecere Ion Paladi și Cosmina Adam, așa că vă așteaptă o petrecere pe cinste.

”Toți locuitorii județului Vaslui sunt așteptați, duminică, la petrecerea de la Șerbotești, acolo unde garantăm că se vor simți bine și vor petrece câteva ore de relaxare, în compania muzicii populare, așa cum știm noi să ne așteptăm musafirii”, a spus doamna Mona Bujor, primărița comunei Solești.

Să mai spunem că evenimentul de la Șerbotești, în coada barajului de la Solești, este organizat de Primăria și CL Solești, Consiliul Județean și Căminul Cultural ”Elena Cuza”.

Ce mai așteptați? Duminică, 9 iulie, ora 13.00! Sunteți așteptați la sărbătoarea câmpenească de la Șerbotești!

Advertisement

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.