Carantină! Zeci de bolnavi de Covid în Vaslui și Negrești, conform unor surse neoficiale

0
266

NE PAȘTE UN MARE PERICOL… La Secția de recuperare a Spitalului Județean de Urgență, ieri după-amiază au venit rezultatele testului Covid la cei 6 bolnavi de acolo. Șoc! Cinci dintre pacienți au coronavirus. Cel mai probabil, aceștia l-au contractat de la unul dintre bolnavii din secție, care nu știa că este virusat și nu s-a protejat.

Este doar un ultim episod din războiul tot mai încâlcit pe care autoritățile îl duc pentru a stopa cazurile de Covid 19 în județul Vaslui. Sunt 38 de noi cazuri înregistrate la nivelul județului Vaslui, iar pandemia pare să se dezvolte în toate localitățile.

Am primit semnale din mai multe comune, cum că persoane bolnave de Covid 19 au fost ridicate cu izoletele. Nu le vom face publice numele acestor comune, pentru a nu stârni haos acolo, însă sunt oameni care au văzut mașinile de la ISU la porțile vecinilor.

Pe fondul acesta de secretomanie, să mai spunem că a mai murit o persoană în județul Vaslui, de coronavirus, o femeie de 69 de ani, care a luat virusul de la o rudă care s-a întors de pe Litoral.

Sunt 445 de cazuri confirmate cu coronavirus, în județul Vaslui, din care 139 sunt internate în spitalul Bârlad. În municipiul Vaslui, circulă tot felul de zvonuri, despre persoane infectate de la societățile de utilități, teste care se fac angajaților la mai multe companii, societăți care sunt la un pas să închidă din cauza coronavirusului.

Unele zvonuri care circulă în județ arată că, numai la Negrești, ar fi între 20 și 30 de persoane infectate, în timp ce la Vaslui numărul celor infectați trece de 30. Sunt doar zvonuri, pentru că nimeni nu prezintă oficial aceste date. Dar, este de ajuns pentru a înțelege că situația este gravă.

Concluzia? Protejați-vă și, astfel, îi protejați și pe cei din jurul dvs!