Cât veți mai minți electoratul vasluian, dle deputat Botez? Nu ați acuzat PSD că nu face autostrăzi? Ați promis sau nu autostrăzi pentru români, dacă veniți la guvernare?

0
550

Un pliant al USR-PLUS din perioada alegerilor europarlamentare din mai 2019 acuza deschis PSD de faptul că nu a făcut autostrăzi, pe cât a promis. Mai mult, alegătorii erau îndemnați să voteze USR, pentru că astfel se va schimba totul în România. Acum, la Ministerul Transporturilor este un userist, dar autostrăzile tot nu au apărut. În schimb, deputatul de Vaslui, Mihai Botez, președintele USR Vaslui, caută tot felul de scuze, de genul ”ne trebuie ani pentru autostrăzi”.

Dacă tot trebuie ani, de ce ați acuzat PSD că nu a făcut autostrăzi, domnule ipocrit parlamentar?

Iată ce postează ”băiatul cu rucsacul” pe rețelele de socializare, despre fantomaticele autostrăzi construite de USR:

”În timpul sesiunilor parlamentare, parcurg DN2 de două ori pe săptămână. Acesta reprezintă mai bine de 75% din traseul care face legătura între Bârlad și București. Jurnaliștii l-au numit “Drumul Crucilor” – o expresie tristă, dar care descrie numărul ridicat de accidente ce au loc pe acest drum. Cele 564 de cruci nu relevă numărul real de accidente și decese care au avut loc pe acest drum, însă reprezintă o imagine de impact care ne face să înțelegem mai bine că fiecare cruce reprezintă un destin frânt.Lipsurile identificate sunt reale, iar majoritatea deceselor se datorează unei combinații între starea precară a drumului și indisciplina șoferilor.

Din păcate nu există soluții magice pentru starea infrastructurii. Oricât ar lupta Ministerul Transporturilor pentru ca autostrăzile să fie construite mai rapid, construcția acestora va dura ani. Unde putem lucra este la disciplina fiecăruia”, afirmă deputatul.

Adică, motivul ”Nu fac autostrăzi” e valabil când ataci PSD, dar nu ține când e vorba de propriul ministru de la guvernare? Nu vă este jenă, oare?

”Romania nu are autostrăzi din cauza incompetentei celor numiti la conducerea Ministerului Transporturilor si in institutiile responsabile din domeniu”, remarca Deutsche Welle la începutul anului 2018. Nu este cam același tablou și în 2021?