Câtă dreptate are! Mulți vasluieni apreciază aventurile Vulpiței, în timp ce copiii-minune nu interesează pe nimeni!

0
204

SEMNE DE ÎNTREBARE… Un vasluian a postat ieri un colaj cât se poate de sugetiv, legat de nivelul de interes al consumatorilor din mediul online față de ceea ce se întâmplă în jurul lor. Într-o parte a colajului respectiv, vasluianul nostru a postat fotografia Vulpiței, Veronica Stegaru, o tipă cu atât de multe aventuri amoroase încât nu mai pleacă de pe ecranele televiziunilor centrale, iar de cealaltă parte a pus poza unui copil sensibil și inteligent din Vaslui, care a luat 10 pe linie la Evaluarea Națională.

Concluzia? Dacă întrebi vasluienii cine este persoana din stânga, vor spune imediat că este Vulpița din Blăgești, nevasta lui Stegaru, cea care se culca cu bărbați din toate satele din jurul Bârladului, iar în dreapta este… nimeni nu știe!

„În stânga: Veronica Stegaru zisă „Vulpița din Blăgești, jud. Vaslui, o analfabetă prostituată pe care o cunoaște întreaga Românie.

În dreapta: Aida Elena Afrăsinei, absolventă a școlii Gimnaziale „Elena Cuza” din Vaslui, unul din cei șapte elevi din județul Vaslui, care au obținut media 10 la Evaluarea Națională în 2020, de care nu a auzit nimeni de pe strada unde locuiește”, scrie Dumitru Daniel Ardeleanu, un vasluian cu mult bun simț, căruia dorim să-i mulțumim pentru acest mod de a trage un semnal de alarmă asupra modului în care vasluienii privesc ceea ce se petrece în jurul lor.

Advertisement

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.