Caz ȘOCANT, la Ștefan cel Mare. TREI persoane, două femei și un bărbat, găsite MOARTE în casă!

0
5099


Caz șocant în comuna Ștefan cel Mare. Două femei, de 82 și 55 de ani, au fost descoperite moarte în casă, în această dimineață.Poștașul comunei, Andrei Ciobanu, a venit să le aducă pensia și a găsit cele două femei fără suflare. Polițișții au găsit în casă o femeie de 30 de ani, nepoată, care nu știa că rudele sale muriseră!

Femeia a spus că, la începutul săptămânii, bunica s-a îmbolnăvit de gripă si nu s-a mai miscat din pat, iar dupa cateva zile și mama sa a luat boala. Familia era cunoscută cu grave probleme psihice, iar în casă nu era primită nicio persoană din sat.

Dramatic este altceva. În camera de curat, de la intrarea în casă, oamenii legii au găsit scheletul unui nepot al celor două femei moarte, care murise de aproape un an de zile, susțin anchetatorii. Nepotul mort a fost descoperit sub o pătură.

”Anul trecut, am făcut o anchetă socială la această familie, care nu primea pe nimeni în casă. Am întrebat unde e nepotul lor, iar acestea au spus că a plecat la o mănăstire. Am fost bine încredințați că este plecat la o mănăstire, neștiind unde să-l căutam. 

Cât privește cele două femei moarte, cu vreo două zile în urmă un vecin mi-ar fi transmis că ceva nu este în regulă, nu iese fum de la casa celordouă. Am trimis pe cinevca să verifice, iar una dintre femeile moarte a întredeschis ușa și a spus că nu fac foc, că este cald în casă și ne trebuie căldură. 
Se pare că nepoata celor două femei moarte, găsită în casă, ar fi făcut focul și un lemn nu a ars complet, iar fumul s-a risipit în camera în care acestea dormeau. Probabil, s-au asfixiat. Vom vedea ce va spune polițiștii, cazul este șocant”, a spus Mihai Moraru, primarul comunei Ștefan cel Mare.