Ce-a tras pe nas Tătaru? De unde scoate asemenea aberații? (VIDEO)

0
230

DE NECREZUT… Ministrul Sănătății, vasluianul Nelu Tătaru, a făcut la TVR anumite declarații care au produs amuzamentul profesorului Alexandru Rafila, în emisiunea de marți a lui Marius Tucă.

dr Rafila nu-și poate stăpâni râsul

Suntem pe acel trend crescător, dar scăzând ca și intensitate a creșterii numărului de cazuri de la o zi la alta – nu suntem în scădere – suntem în momentul în care, dacă respectăm următoarele săptămâni niște lucruri, ar trebui să ajungem la un platou (…). Eu aș vrea să se stabilească la 1.200, la 1.300, dar el se poate stabili la 1.500. Dar 1.500 la 10 zile înseamnă încă 300 de cazuri în plus pe terapie intensivă”,

a spus Tătaru, la Televiziunea Română, părând total incoerent.

Declarațiile care par lipsite de sens l-au făcut pe reprezentantul României la OMS să izbunească în râs, cu greu reușind să se stăpânească. „Cred că e vorba de… Hai, vă rog eu. Nu mă faceți să râd mai tare, vă rog eu”, a spus Rafila, râzând în hohote.

O altă frază marca Tătaru, care a dus la prelungirea momentului umoristic a fost: “Încă este primul val, dar noi putem transforma acest prim val într-un val cu două cocoașe. Putem face o a doua cocoașă care poate fi mai violentă decât prima, în condițiile în care dacă atunci acționa un instinct de conservare, acum parcă acest instinct de conservare este dat la o parte de concetățenii noștri”.

„Nu mai pot de atâta râs. Doamne, nu se poate așa ceva”, a spus Tucă, râzând în hohote.

Încercarea Ministrului Tătaru de a explica statistica în termeni lumești crează comedie pură; „scăzând ca și intensitate a creșterii” și „a doua cocoașă care poate fi mai violentă decât prima” îi face pe Marius Tucă și pe dr Rafila să râdă cu lacrimi

Citiți și Parodie cu ministrul Sănătății, pe tema unor declarații controversate (VIDEO)