Ce tâmpenie! Un șofer din Solești, cu permis anulat, prins pe o stradă din Vaslui!

0
2342

Polițiștii Biroului Rutier, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din comuna Solești, bănuit de comiterea infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

La data de 19 iunie 2023, ora 07.20, polițiștii Biroului Rutier Vaslui aflați în serviciu de supraveghere, îndrumare și control al traficului rutier pe Șoseaua Bacăului, în municipiul Vaslui, au depistat și oprit pentru control un autoturism, înmatriculat în străinătate (Franța), care circula din direcția Pușcași către strada Ceramica, condus de către un bărbat de 60 de ani, din comuna Solești.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că bărbatul are dreptul de a conduce vehicule anulat, infracțiunea fiind săvârșită în stare de recidivă post-condamnatorie.

La data de 19 iunie 2023, în baza probatoriului administrat, polițiștii Biroului Rutier Vaslui l-au reținut pe bărbat, pe o perioadă de 24 ore.

Ulterior, la data de 20 iunie 2023, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării activității infracționale a bărbatului.