Cel mai tânăr primar din județ candidează pentru al doilea mandat!

0
389
Advertisement

BRAVO, DOMNULE PRIMAR!… La Vetrișoaia, primarul Corneliu Stângă a făcut minuni. La propriu. Pentru că, în cei patru ani de mandat, tânărul edil – cel mai tânăr primar din județ – a mutat munții din loc. A făcut în așa fel încât dacă spui cuiva că ești din Vetrișoaia spui civilizație și progres, spui comună europeană.


Acum, Corneliu Stângă spune că este pregătit pentru un al doilea mandat, cu și mai multe proiecte în geantă. Proiecte pe care le va duce la bun sfârșit, ajutat de echipa sa de consilieri locali PNL.

„Dragii mei, pe 27 septembrie dumneavoastră și nimeni altcineva veți decide cine va conduce destinele comunei noastre pentru următorii patru ani.

ROMÂNIA ÎN CARE #SEPOATE

Pas cu pas, împreună cu dumneavoastră, am făcut mai multe lucruri, care să rămănă pentru o Vetrișoaie dezvoltată si primitoare. Împreună, am modernizat și asfaltat drumurile, am reabilitat și dotat Căminul Cultural, am început programul „Școala pentru toți”, am modernizat aproape în toată comuna sistemul de iluminat public cu LED, am dotat primăria cu utilaje de strictă necesitate (buldoexcavator, vidanjă), am realizat – după 30 de ani de promisiuni neonorate – rețeaua de transport apă Șipot – Bumbăta, am suplimentat sursa de apă și, totodată, am extins rețeaua de apă în satul Vetrișoaia, am construit un teren sintetic pentru sport și un teatru de vară, am reabilitat două biserici din satul Vetrișoaia și continuăm lucrările la biserica din satul Bumbăta, stadionul nostru de fotbal găzduiește deja meciuri din liga a 4-a a României, am reușit să găsim fonduri pentru a le oferi burse tuturor studenților din Vetrisoaia, iar tradiția sărbatorilor de Ziua Comunei se bucură de un succes răsunător în rândul fiecăruia dintre noi.

Pentru că am făcut atâtea lucruri împreună, dovedind tuturor că la Vetrișoaia se poate, îmi doresc să fiți primii care află acest lucru de la mine: am decis să candidez din nou pentru funcția de Primar al comunei Vetrișoaia! Avem de continuat multe lucruri împreună aici, la noi acasă. Și avem datoria să le arătăm tuturor, din județul Vaslui și chiar din România, că la noi, la Vetrișoaia, nu numai că se poate, dar se poate mai mult!

Am rămas același Corneliu Stângă de acum patru ani, același om de cuvănt care are și acum curajul să se uite în ochii dumneavoostră și să vă spună adevărul, chiar dacă nu întotdeouna este ușor. Însă, așa sunt eu și promit să nu mă schimb, de aceea îmi place să fac administrație și nu politică.

Alături de mine îmi doresc să am echipa mea de consilieri locali ai Partidului Național Liberal din Vetrișoaia, oameni alaturi de caree am pregătit proiectele cu care vom veni în fața dumneavoastră. Colegii mei sunt oameni cu o experiență corectă de viață, oameni care au dovedit că știu ce inseamnă munca în echipă în interesul comunei noastre.

Vetrișoaia are nevoie de proiecte concrete de dezvoltare și de oameni capabili să ducă la îndeplinire dorințele tuturor celor din comuna noastră. Și am curajul să spun: oamenii din echipa mea merită votul dumneavoastrăl

Nu în ultimul rând, vă scriu pentru a vă îndemna să mergeți la vot pe 27 septembrie, indiferent de opțiunea politică pe care o aveți.

Cu deosebit respect, Corneliu STÂNGĂ, Candidat PNL la Primăria Vetrisoaia”,

este mesajul lansat de tânărul primar, pe rețelele de socializare.

Și, nu ne îndoim, Corneliu Stângă se poate pregăti pentru un al doilea mandat în fruntea comunei Vetrișoaia, pentru că este un edil iubit de concetățenii săi.

Print Friendly, PDF & Email