Codruț Filip, managerul lanțului de cafenele Filli’s Vaslui, la Festivalul Blue Knights Motor Fest: ”Mulțumesc familiei mele, care m-a susținut și a crezut în mine”

0
3114


Lanțul de cafenele Filli’s se pregătește de deschiderea primului stand de cafele, răcoritoare și burgeri, la Blue Knights Motor Fest Vaslui, care își deschide porțile vineri, pe 21 iulie, în primitoarea locație a complexului Tunca. Este pentru prima dată în existența companiei când cunoscută îndrăgitul lanț de cafenele deschide un stand propriu la un festival, de aceea așteptările sunt mari.Codruț a muncit foarte mult în ultimele săptămâni, a cumpărat și a dotat un container cu echipamente de ultimă generație de gătit și de făcut cafele, cu aer condiționat, spații speciale pentru depozitare, absolut tot ce este nevoie pentru o firmă care se respectă. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării, totul este pregătit la cel mai mic detaliu, pentru ca, în zilele festivalului, zona de servire Filli’s să fie locul perfect pentru a servi un suc, o cafea parfumată, un pahar cu bere Haineken, un burger cu cartofi și sosuri speciale sau chiar un cocktail.

”Dorim să oferim participanților la festival cele mai bune condiții de servire, inclusiv o zonă de mese cu corturi, printr-o colaborare foarte bună pe care o avem avea cu Heineken. Pe lângă cafelele atât de îndrăgite de vasluieni, cărora vreau să le mulțumesc pentru încredere, vom oferi burgeri, cu cartofi și sosuri de tot felul, berea Heineken la draft, cocktailuri, apă, sucuri, tot felul de răcoritoare. Este prima noastră participare la un festival și vrem să demonstrăm că putem face față oricărei provocări.

Mi-am dorit de mult să particip la un festival, iar inițiativa dlui Mirel Ciobotariu, de a organiza aici, la Tunca, prima ediția pe România a Blue Knights Motor Fest a fost provocarea care m-a făcut să fiu prezent acum, în acest loc, în care vor fi sute de oameni din toată România, peste câteva zile.

Clienții ne spun că facem cea mai bună cafea din Vaslui așa că am decis să fim prezenți la cel mai tare festival din oraș, care va aduna 600 de motocicliști din România și alte țări.

Am avut în cap acest proiect de festival de acum un an de zile iar acum, iată, pun totul în aplicare.

Înainte de toate, aș vrea să mulțumesc soției mele, care mă susține în toate proiectele pe care le întreprind, familiei, mamei și tatălui meu, fără de care nu aș fi ajuns astăzi aici, ei m-au susținut și mi-au dat în permanență un imbold, pentru a reuși. Fără familia mea dragă, Filip, nu aș fi reușit, și pentru asta vreau să le mulțumesc tuturor pentru încredere”, a spus Codruț Filip, managerul lanțului de cafenele Filli’s.

Succes, Filli’s, la un festival de poveste!

Vă reamintim că biletele la festival – 70 de lei/zi sau 120 lei abonamentul/2 zile, pot fi cumpărate de pe iabilet.ro sau de la cafenelele Filli’s din Vaslui.