Compania Nomis a început asfaltările în comuna Dragomirești, plus lucrările la noul pod de la Doagele

0
380
Utilaje Nomis

LUCRĂRI ÎN FORȚĂ… Veste așteptată de către locuitorii comunei Dragomirești. Firma de construcții Nomis, una dintre cele mai importante companii de drumuri din județul Vaslui, a început lucrările de pregătire pentru asfaltare pe o distanță de 4,5 km, în mai multe sate componente.Conform primarului Dănuț Iacob, pe baza contractului încheiat cu Ministerul Lucrărilor Publice, în comună se vor asfalta mai multe drumuri sătești și comunale care vor face legătura cu drumurile județene asfaltate, astfel: 800 metri în satul Doagele, 800 metri în satul Rădeni, 700 metri în satul Dragomirești, 1,2 km în satul Poiana Petrei, 800 metri în satul Vladia.

Meritul pentru obținerea acestei finanțări guvernamentale îi apaține primarului Iacob, care a făcut zeci de drumuri la București, cu proiectele pentru aceste sate.

„Este important proiectul care începe acum, pentru că noile drumuri sătești asfaltate vor face legătura cu drumurile județene din comună, pe care există asfalt sau pe care urmează să se toarne asfalt.

Un lucru extraordinar, pentru că vom prinde legături între toate satele cu DJ 241C, un drum care va fi asfaltat de o firmă din București și care va face legătura între comuna noastră și județul Bacău, pe o distanță de 12 km”,

explică primarul Iacob.
Utilaje Nomis

Firma din Capitală a ajuns săptămâna trecută la Dragomirești, pentru predarea amplasamentului și se va apuca în cel mai scurt timp de treabă.

Până atunci, drumarii de la Nomis s-au apucat de capetele de drum și de podul de pe DJ 241C, din apropierea satului Doagele, pod care a dat atâtea bătăi de cap autorităților, în ultimii ani. „Cred că, pe drumurile pe care Nomis le are în lucru, vom avea asfalt în cel mai scurt timp. Este o promisiune pe care o fac cetățenilor, care s-au săturat de anii în care au înotat în noroaie”, a anunțat primarul Iacob.https://vasluianul.ro/wp-content/uploads/2024/04/ciupi-jpg.webp