Compozitorul vasluian Claudiu Bulete, între festivaluri și agricultură în curtea părinților: ”Îmi place”

0
1979


Cunoscutul compozitor vasluian Claudiu Bulete a declarat că, deși trece printr-o perioadă foarte agitată, cu festivaluri și multe alte proiecte, marca CB Media, și-a descoperit și o mare pasiune.Printre atâtea festivaluri și compoziții personale, Claudiu își găsește timp și pentru agricultură, îndeletnicire pe care o practică chiar în gradina părinților, atunci când are o zi liberă

”Asta se întâmplă doar o dată pe an, în luna aprilie, când trebuie săpat pământul si plantate legumele. De creșterea și îngrijirea lor se ocupă părinții mei. Eu sunt foarte ocupat, dar de fiecare dată când am câteva zile libere îmi face mare plăcere să-mi ajut părinții.

Este foarte adevărat, sunt foarte ocupat cu festivalurile și proiectele studioului pe care îl conduc”, ne-a mărturisit Claudiu Bulete.

Compozitorul vasluian nu este cunoscut doar pentru piesele sale, fiind prezent la multe festivaluri de muzică prestigioase din țară și în afara granițelor.

”Urmează o perioadă aglomerată, unde voi fi prezent la festivaluri de muzică, la Târgu Neamț, unde voi fi președintele jurului, apoi voi merge la Suceava, unde voi fi alături de nume importante din muzica românească (Mihai Alexandru, Crina Mardare, Cezar Oatu, Viorel Gravilă).

Dar, recunosc, atunci când prind o săptămană liberă, cu drag mă ocup și de această pasiune” a declarat Claudiu, pentru Vasluianul.ro.