Comuna Cozmești, în stare de șoc! Alina, un înger de fată, măcelărită de colega ei de cameră, Loredana. Ambele erau din Cozmești și lucrau pe Litoral

0
2140


Principalul suspect în cazul crimei șocante de la Mangalia, o fată pe nume Loredana A., a fost audiată la poliție. Victima, Alina C., găsită moartă pe o bancă în parc, era colega ei de cameră.Ambele fete erau din comuna Cozmești și se angajaseră pe timpul verii la un hotel din stațiunea Saturn.

Tânăra din această fotografie, Loredana, despre care nu ai spune că sub privirea angelică se ascunde un monstru, este suspectată că și-ar fi ucis cu sânge rece colega de cameră. Totul ar fi pornit de la un conflict pe care cele două le-ar fi avut cu doar câteva ore înainte de oribila crimă.

Sâmbătă seara, s-au luat la ceartă, în camera hotelului unde erau cazate. Agresoarea i-a reproșat prietenei sale că își înșală iubitul, și că e sătulă să îi acopere minciunile, în fața acestuia. Până la crimă, nu a mai fost decât un pas: Loredana și-a doborât victima în lovituri, apoi a pus mâna pe un cuțit și a ucis-o. Ambele aveau 18 ani

După ce a lăsat-o fără suflare, Loredana s-a gândit cum să scape de cadavru. În imaginile de pe camerele Primăriei Mangalia este surprins momentul în care tânăra suspectată de oribilă crimă târăște bagajul spre bancă. Deși purta un hanorac cu glugă trasă, oamenii legii și-au dat seama imediat, după modul în care mergea, că este vorba de o femeie. După ce și-a abandonat prietena în parc, sub o banca, față a plecat pe jos, căutând un loc unde să arunce geamantanul și cuțitul, probe ce au fost recuperate ulterior de polițiști, cu ajutorul suspectei. 

„Am zis că e un câine, m-am speriat. Și pe urmă, când am văzut că e o ființă umană, am dat să o trezesc, am crezut că e drogată, cine știe. N-a mișcat deloc. Erau doi băieți din parcare. Am zis: ajutați-mă, eram speriat. N-am mai reacționat să sun la Salvare. Au venit băieții, au sunat la poliție”, a spus cel care a găsit-o pe fata decedată.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru omor pe numele suspectei. Loredana riscă să-și petreacă următorii 20 de ani după gratii, pentrtu fapta sa oribilă.