COMUNICAT DE PRESĂ GAZ EST SA

1
453
Advertisement

Vaslui, 23 mai 2023

COMUNICAT DE PRESĂ

Având în vedere informațiile vehiculate recent în spațiul public referitoare la lucrările de construcții civile desfășurate pe strada Traian din municipiul Vaslui, societatea GAZ EST S.A., în calitatea sa de distribuitor și furnizor autorizat de gaze naturale, aduce la cunoștința cetățenilor următoarele:

Lucrările, desfășurate de către societatea Gaz Est în aceste zile pe strada Traian, au ca obiectiv devierea a două conducte principale de alimentare cu gaze naturale a municipiului Vaslui. Din omisiune, proiectantul și executantul proiectului având ca obiect noile trasee de troleu din municipiul Vaslui NU au prevăzut această deviere de conducte. Întrucât, în teren, s-a constatat necesitatea amplasării a 8 stâlpi de pe linia de troleu pe traseul conductelor de alimentare cu gaze naturale, se impune devierea de urgență a celor două conducte principale.

În urmă cu 5 zile, autoritățile locale au solicitat sprijinul societății Gaz Est pentru efectuarea cu celeritate a acestor lucrări. Compania GAZ EST a realizat, în egală măsură, necesitatea, complexitatea și caracterul urgent al efectuării lucrărilor demarând în forță implementarea acestei devieri de conducte.

Subliniem faptul că disconfortul creat în trafic nu este cauzat de acțiuni ale societății Gaz Est, care, dimpotrivă, depune eforturi susținute pentru implementarea în timpul util dar, mai ales, în condiții de maximă siguranță a devierii celor două conducte de gaze naturale.

Ne pare rău pentru situația dificilă creată prin executarea acestor lucrări și îi asigurăm pe cetățenii vasluieni că vom depune toate eforturile pentru finalizarea lucrărilor în condiții optime.

CONDUCEREA GAZ EST S.A.

Print Friendly, PDF & Email

1 COMENTARIU

  1. I have to thank you for the efforts you’ve put in penning this blog.
    I’m hoping to check out the same high-grade content from you later on as well.
    In truth, your creative writing abilities has inspired me to get my very own website now 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.