COMUNICAT ISU, ACCIDENT MOTOCICLIȘTI CODĂEȘTI Au murit trei persoane, de pe motociclete

0
6655


Raport final SAJ Vaslui: trei victime cu vârste între 26 și 36 de ani decedate – doi bărbați și o femeie. Acestea se aflau pe două motociclete. A patra persoană este o femeie în vârstă de 20 de ani care era conducătoarea autoturismului și care a suferit doar un atac de panică. Aceasta a fost transportată la Spitalul Sf.Spiridon Iași. Au intervenit un elicopter SMURD Iași, două ambulanțe ISU Vaslui și două ambulanțe SAJ Vaslui și Iași. 

Accidentul s-a produs pe DN 24, în comuna Ciortești (la granița dintre județele Vaslui și Iași). În urmă cu puțin timp, ISU Vaslui a anunțat că trei persoane au decedat. Erau pe cele două motociclete.

În accident au fost implicate două motociclete și un autoturism. În cele trei vehicule se aflau patru persoane.
La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite patru victime, trei dintre acestea aflându-se în stare de inconștiență. Atât motocicletele, cât şi autoturismul au fost cuprinse de flăcări.

Echipajele de intervenție au evaluat victimele , le-au evacuat și au început manevrele de resuscitare pentru trei dintre acestea. Din nefericire, unul dintre motocicliști a fost decedat. Se continuă manevrele de resuscitare pentru celelalte două victime aflate în stop cardiorespirator.

Cea de-a patra victimă a accidentului a fost evaluată și a suferit un atac de panică.
Pompierii militari au lichidat incendiul, iar acum asigură zona.
Acțiunea este în dinamică.