Conducerea PLAN a ”uns” noul președinte al organizației municipale. Ciprian Pintilie: ”Dacă ai alături de tine oameni care evoluează, și tu ești bine”

0
4701

”Sunt momente ca acelea pe care le trăim astăzi, războiul, inflația, urmările pandemiei, prețurile galopante, scăderea populației, copiii care ne pleacă pe capete în străinătate, sunt momente în care ajungi să crezi că este nevoie de fiecare dintre npi pentru a schimba ceva. Avem un sentiment de amărăciune, de frustrare, de furie totală uitându-ne la ce se întâmplă în jurul nostru.

Aș fi vrut să vin la dvs, la Vaslui, pe autostrada care se promite în continuu, dar nu s-a făcut nimic, nu este autostradă. Am venit cu un tren, care e murdar, care a făcut o grămadă de ore. Adevărul este unul singur: lucrurile merg prost. Avem o țară care nu merită ce i se întâmplă. Asta ne-a motivat în această inițiativă politică. Nu poți să vorbești de schimbare, dacă nu dai exemplu”.

Fostul șef SIE, generalul Silviu Predoiu a explicat, în câteva cuvinte, motivația înființării Partidului Liga Acțiunii Naționale, PLAN. Predoiu a pornit în acest partid, la finele anului trecut, alături de un grup de inițiativă, persoane cu care a spus că are multe în comun și care își doresc schimbarea. Dar, a spus generalul Predoiu, reușita partidului său va ține doar de oameni. Prima sa experiență politică a fost în Pro România, acolo unde, a spus fostul șef SIE, că toată lumea vorbea doar despre propriul interes, nu despre ce se petrecea în țară. În PLAN vor fi aduși oameni care au realizat ceva, oameni din clasa de mijloc.

Președintele interimar al PLAN Vaslui, Ciprian Pintilie, a spus că este pregătit pentru provocările electorale viitoare. ”Am întâlnit oameni frumoși, oameni pregătiți, oameni care știu să facă distincția între bine și rău. Momentul care îl definește pe un politician este acela în care ești pus să iei decizia fie în favoarea ta, fie în favoarea unei comunități, iar tu alegi să iei decizia în favoarea comunității. Dacă viața ta este bună și ai în preajma to oameni care evoluează, care se află în progres atunci și tu ești bine”, a spus Pintilie.

Organizația PLAN de la Vaslui este cea de-a treia înființată la nivel național, alături de organizațiile din Iași și Craiova.