Consumați cu încredere produsele Safir! Compania reia procesul de abatorizare, angajații au fost retestați

0
237
Advertisement

PROTECȚIE MAXIMĂ… Pe întreaga perioadă de autosuspendare a activității în cadrul abatorului, firma Safir a ținut permanent legătura cu autoritățile locale în vederea respectării protocoalelor legale și respectiv pentru întărirea măsurilor de siguranță din cadrul abatorului.

“În această perioadă, firma Safir s-a bucurat de un val de solidaritate și de susținere declanșat în urma luării deciziei de oprire a activității în abator. Atât ajutorul cât și simplele încurajări au venit încă din primele ore ale anunțului de sistare a producției abatorului din partea unui însemnat număr de parteneri și de clienți.

Sprijinul real și implicarea acestora de care suntem conștienți și recunoscători ne-au demonstrat încă o dată că în astfel de momente cel mai bine este să fim un întreg și să luptăm pentru binele tuturor împreună, ca o mare echipă”,

anunță conducerea grupului..

Reluarea activității după această perioadă de două săptămâni s-a făcut în contextul aplicării unui set de măsuri suplimentare care vizează în primul rând siguranța angajaților.

Printre măsurile implementate se numără:

  • Revizia procedurilor de lucru cu privire la măsurile de protecție sanitară, acces în diferite zone și fluxuri;
  • Igienizare prin nebulizare spațiile de producție și spațiile anexe;
  • Reorganizarea activităților care presupun antrenarea unui număr mai mare de oameni;
  • Revizia procedurilor privind modul de transport la și dinspre serviciu a oamenilor;
  • În ceea ce privește instruirea angajaților, aceasta se va face continuu și va viza atât regulile interne stabilite cât și prevenția personală în general.

În ceea ce privește angajații testați pozitiv, aceștia au respectat în această perioadă de două săptămâni protocolul medical în conformitate cu cerințele impuse de autoritățile statului, iar înainte de a reveni în activitate au fost retestați, mai afirmă conducerea.

Firma Safir confirmă că pentru perioada în care activitatea abatorului a fost suspendată s-au identificat soluții pentru ca toți salariații să fie plătiți.

“Menționăm că pe toate celelalte linii de producție (preparate, furaj, făină proteică, ferme) Safir desfășoară activitatea, în continuare, în mod normal. Pentru celelalte puncte de lucru care lucrează în regim normal, măsurile de siguranță vor fi reverificate și, dacă e cazul, actualizate.

Am trecut printr-o perioadă dificilă și suntem încrezători că acționând cu responsabilitate zi de zi vom reuși să depășim cu bine împreună și perioada ce va urma și ne vom adapta la actualul context pentru binele nostru comun”,

anunță, la final, șefii companiei.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.