Copiii Bârladului au primit un cadou-surpriză

0
409
Advertisement

Primarul municipiului Bârlad, Dumitru Boroș, a deschis pentru copiii din oraș cel de-al doilea parc de joacă nou înființat în oraș. Acesta va fi deschis pentru copiii din cartierul Deal II, imediat ce prevederile legislative actuale o vor permite.

Parcul, construit din temelii pe strada Constantin Costache, este cel mai modern din Bârlad, cu echipamente se joacă de ultimă generație, atât pentru micuți, cât și pentru adolescenți și seniori.

“Vestea vine acum, dar este mai bună pentru perioada de după perioada de restricții impusă de ordonanțele militare și de alte eventuale acte normative ce vor fi emise. Am decis să anunțăm de pe acum pentru că măsurile de relaxare trebuie abordate gradual, după cum se va decide de la nivel guvernamental. Parcul este gata, dar vom anunța noi când se va deschide publicului”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

După cel inaugurat anul trecut în Grădina Publică, zona Stadionului de fotbal, noul parc de pe strada Constantin Costache are, pe lângă echipamentele de ultimă generație omologate UE, o pistă de alergare pentru micii utilizatori, precum și spații verzi de relaxare pentru părinți.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.