Copiii din Șerbești vor primi cadouri de Moș Crăciun din partea vasluienilor cu inimă mare și a cafenelelor Filli’s Vaslui

0
991


Gest de toată lauda al unui inimos manager din Vaslui, care și-a propus să-l ducă pe Moș Crăciun, încărcat de cadouri, într-un sat necăjit din județul Iași.
Nu este singur în acest demers, pentru că apelează la toți vasluienii cu inimă mare, care își doresc să aducă bucurie pe chipurile unor copii din mediul rural, de Crăciun. 
Managerul general al cafenelelor Filli’s, din Vaslui, Codruț Filip, și-a propus ca anul acesta Moșul să aducă, alături de vasluienii care vor dona pentru această campanie, bucurie pe chipurile unor copilași de la Școala din satul ieșean Șerbești.
Codruț Filip spune că Moșul ar urma să ajungă la copii care, deși locuiesc în mediul rural, îi egalează la învățătură pe cei din mediul urban.
”Sunt copii isteți și curioși, copii cu probleme de sănătate, dar care vin la școală în ciuda tuturor greutăților. Copii cu ochi mari și cu o inimă la fel de mare, care lasă bilețele pe catedră atunci când cred ei că profesorii au avut o zi mai grea.
Îi așteptăm alături de noi pe toți clienții, pe toți vasluienii cu inimă mare, care doresc să aduca un zâmbet pe chipul unui copilaș. Doamna profesor Alexandra Mircea (foto, n.r.) este cea care ne-a adus scrisorile elevilor ei și care ne-a insuflat dorința de a-l duce pe Moșul în mijlocul copiilor din Șerbești. Datorită ei, am pornit acest demers, în care sunt așteptați toți vasluienii”, explică managerul general Filli’s.
Domnia-sa ne-a spus că în locațiile Filli’s din Vaslui pot fi citite scrisorile copiilor din Șerbești către Moș Crăciun.
”Pe 20 decembrie, ajutoarele Moșului îi vor vizita și, împreună cu voi, clienții noștri fideli, vrem să aducem un zâmbet pe chipul acestora. Toți cei care vor să ne fie alături în această minunată călătorie spre un copil fericit, vor primi mai multe detalii de la colegii noștri din cafenele”, a anunțat dl. Filip.