Copiii din Vinderei merg, astăzi, la întâlnirea cu Moș Crăciun! Iată mesajul primarului Ionuț Ghiur!

0
574


ZILE PLINE DE EMOȚIE… Tânărul și iubitul primar al comunei Vinderei, Ionuț Ghiur, le face o mare surpriză copiilor din comună, astăzi, când mai sunt două zile până la Crăciun. De fapt, vor fi două zile de emoție și bucurii, pentru că atât miercuri, cât și joi copiii din toate satele vor veni în Vinderei, la o frumoasă întâlnire cu Moș Crăciun.„Crăciunul flutură o baghetă magică deasupra acestei lumi și sub ea totul este mai blând și mai frumos”, este pasajul preferat al primarului Ghiur, care a postat pe Facebook un mesaj simplu, prin care invită toți copiii din comună, indiferent de vârstă, să vină la întâlnirea cu Moș Crăciun.

Vor fi două zile de bucurie pentru micuții din satele componente ale comunei Vinderei, pentru că absolut toți copiii vor fi aduși cu microbuzele la centrul de comună, unde se vor întâlni cu Moșu’.

„Miercuri 23 decembrie, începând cu ora 9.00 copiii din satul Docani vor fi așteptați în stație pentru a fi transportați la Vinderei, la întâlnirea cu Moș Craciun!

La ora 11.00, copiii din satul Docăneasa sunt așteptați în stație pentru a fi transportați la întâlnirea cu Moșul.

La ora 11.30 copiii din satul Brădești vor fi și ei prezenți în stație, pentru a fi transportați la întâlnirea cu Moșul.

La ora 12.30 copiii din Valea Lungă, Tălășman sunt așteptați în stație pentru a fi transportați la întâlnirea cu Moș Crăciun.

Joi, pe 24 decembrie, la ora 9.00, copiii din satul Obârșeni sunt așteptați la Căminul Cultural pentru a fi transportați la Vinderei pentru întâlnirea cu Moș Crăciun.

Copiii din Vinderei sunt așteptați la primărie, tot joi, începând cu ora 11.00 pentru întâlnirea cu Moș Crăciun”,

este programul stabilit de primarul Ghiur, pentru ca toți copiii Vindereiului să se bucure de acest moment special din an.