Corala Fantasia a participat la Istanbul Culture Folk Dance-Music Festival

0
692
În perioada 27-31 august, corala Fantasia a participat la Istanbul Culture Folk Dance-Music Festival, eveniment ajuns la cea de a XXIII-a ediție. Fantasia a susținut o serie de concerte în districtul Maltepe din Istanbul și, de fiecare dată, s-a bucurat de ovațiile publicului.
Piese apreciate la nivel internațional, precum „Bohemian Rhapsody”, „Nella Fantasia” și „Sister Act”, îmbinate cu piese ale unor compozitori români, precum „Iaca-așa”, „Suita” lui Vasile Spătărelu și „Sări mândra”, i-au determinat pe cei prezenți să aplaude îndelung, fascinați de vocile de excepție ale fetelor dirijate de profesorul Vasile Negură.
Prezent la concertul de gală, primarul Districtului Maltepe, Ali Kılıç, a felicitat corala vasluiană, oferindu-i o Plachetă de Excelență.
Exclamări de genul „Wonderfull” sau „Fantastic” au fost auzite și după recitalul Fantasiei de la un centru de îngrijiri pentru persoane în vârstă, mulțumind, totodată, pentru surpriza plăcută oferită.
Prezența coralei Fantasia la Festivalul de la Istanbul se datorează sprijinului oferit de Centrul Cultural Județean Vaslui, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Vaslui, și a unor sponsori.