CRUZIME FĂRĂ MARGINI: Un monstru din Vrancea, prins în timp ce schingiuia un cal la Fălciu!

0
213
Advertisement

În data de 29 iunie, în jurul orei 15.30, pe timpul desfășurării unei misiuni specifice de supraveghere și control în zona de competență, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Fălciu a observat, în balta Pruteț de pe raza localității Bogdănești, comuna Fălciu, o persoană de sex masculin ce lovea fără milă un cal, obligându-l prin lovituri repetate și violente cu pumnii și cu căpăstrul, să intre în apă și scufundându-l de mai multe ori cu capul în apă.

S-a procedat la legitimarea persoanei, ocazie cu care s-a stabilit că bărbatul este cetățean român, în vârstă de 30 de ani, din județul Vrancea.

În momentul în care polițiștii de frontieră i-au atras atenția că rănirea sau schingiuirea animalelor este o faptă sancționată de codul penal, bărbatul a precizat pe un ton iritat și agresiv că este proprietarul calului și că se comportă cu el așa cum dorește, în tot acest timp continuând să-l agreseze.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, dosarul urmând a fi predat, cu declinare de competență, autorității legale competente în soluționare.

Print Friendly, PDF & Email