Cufundarea în lumea competitivă a jocurilor

0
7648


Aproape orice poate fi transformat într-o competiție. Fie că este vorba pur și simplu de un joc între prieteni sau de o confruntare cu persoane străine, majoritatea activităților și jocurilor în care ne implicăm pot avea o latură competitivă.Jocurile online au atras atenția investitorilor globali, a mărcilor importante, a instituțiilor media și chiar a celebrităților, tocmai datorită competiției pe care o creează. Și, până la urmă, de ce jocurile competitive devin atât de populare? Componenta socială a unui eveniment în flux live (mulțumită unor platforme precum YouTube și Twitch) a contribuit la această curbă ascendentă. Fanii au o legătură directă cu jucătorii, iar asta contează mult.

As a gamer, there’s no better way to get started in such a dynamic world than to dive in without lingering too long. And that means going online and downloading software and registering as required with PokerStars, an online poker platform where different poker variants are available, or downloading an app, as it works for this platform and many others: chess.com, Fifa, Candy Crush Saga, etc. The first and most difficult step is indeed to sign up for that contest you’ve been chasing for a long time, but when you successfully complete the first one, you’ll be more prepared for the next one.Există o mulțime de tipuri de jocuri video în competițiile de jocuri. Deși este posibil să concurezi în mai multe moduri de-a lungul timpului, mulți jucători video profesioniști se concentrează pe unul competitiv. Acest lucru le permite să exerseze mult și să dezvolte un set de abilități specifice la un nivel de expert. Atunci când alegi jocul, gândește-te dacă preferi un joc clasic, cu o istorie în domeniul competițiilor sau un joc în curs de dezvoltare în ceea ce privește jocul competitiv.

Dacă este vorba despre primul joc pe care îl încerci și despre prima ta competiție, nu te copleși pe tine însuți stabilindu-ți obiectivul de a câștiga, chiar dacă asta speri în adâncul sufletului. Indicat este să te obișnuiești mai întâi cu atmosfera și să înveți cu adevărat totul despre o competiție de jocuri. Acest lucru te va ajuta să câștigi încredere pentru a fi mai bine pregătit pentru următoarea provocare. Nimic nu poate veni din prima.

Continuă să faci ceea ce faci, fără să te abați atunci când mai ai parte și de eșecuri, dar mai fă și câte o pauză pentru a te destinde. Este ușor să fii prins în capcana de a fi nevoit să joci și să te antrenezi în fiecare minut al zilei. Ca să reușești pe această cale nu foarte favorabilă pentru starea ta de bine generală, singura modalitate este să stai treaz toată noaptea, să bei cafea și să continui să exersezi. Cu toate acestea, respectarea programului tău obișnuit este cel mai sigur mod de a avansa. Corpul tău are nevoie de un program și, de asemenea, somnul este vital. Dacă exagerezi cu sesiunile de joc și nu ții pasul cu viața obișnuită, când vine timpul pentru o competiție, te vei simți epuizat și nu vei fi pe deplin pregătit pentru confruntare.

Comunitatea de jocuri este o componentă esențială pentru a deveni jucător profesionist și, totodată, apt pentru o competiție. Multe competiții de jocuri sunt evenimente de echipă, așa că adesea este util să găsești o echipă. De asemenea, este important să înțelegi cultura și comunitatea la care aderezi. Dacă îți place de cine te înconjori, îți va plăcea să lucrezi pentru a fi un jucător profesionist în acel joc. În plus, a fi un participant activ în comunitate pentru jocul pe care îl alegi, te poate ajuta să îți crești abilitățile, să realizezi conexiuni importante și să înțelegi mult mai bine competițiile.

Nu în ultimul rând, pentru a supraviețui într-un mediu competitiv, trebuie să înțelegi cum anume să concurezi. Fiecare joc are propriul format pentru competiții și pentru modul în care jucătorii noi pot deveni jucători video profesioniști. Există, de obicei, diferite niveluri, de la ligi ocazionale sau runde simple în online, până la competiții uriașe și turnee live. Pentru a planifica modul în care îți dorești să procedezi, ia în considerare să cercetezi cum funcționează competițiile pentru jocul ales. Odată ce înțelegi cum să concurezi, poți face planuri de unde vrei să începi.