Cum a fost “îmbolnăvit” Dumitru Buzatu de Covid, fără să fie bolnav!

0
192
Advertisement

MIZERIE… O știre aparent senzațională a circulat, ieri, pe diverse canale din județul Vaslui: Dumitru Buzatu ar fi bolnav de Covid 19 și este în stare gravă la spital. “Buzatu este bolnav de Covid 19”, titra un site în căutare de senzațional, mare amator de știri covid, din județul Vaslui.

Este adevărat, dacă s-ar fi confirmat, știrea ar fi fost o bombă administrativă, pentru că Buzatu este unul dintre liderii politici români care au susținut, cu tărie, că nu există coronavirus. De altfel, de la izbucnirea pandemiei de coronavirus acesta a refuzat în permanență să poarte mască.

De fapt, informația care circula prin județul Vaslui avea un substrat politic: Buzatu trebuia să fie prezentat opiniei publice drept un politician care a sfidat o boală evidentă și a contractat această boală, spre oroarea a mii de vasluieni.

Unul dintre politicienii care ar vrea să-l vadă pe Buzatu plecat de la CJ Vaslui i-a șoptit acelui proprietar de site că șeful Consiliului Județean ar avea Covid. Total fals! Un consilier al acestuia ar avea, se pare, această maladie.

Oricum, tentativa de ieri, de a arunca asupra lui Buzatu o boală pe care nu o are, este o mare mizerie electorală. Iar site-ul de senzație ar trebui închis pentru astfel de mizerii.

Print Friendly, PDF & Email