Cum ați dori să arate relaxarea? Scrieți-i ministrului Vela!

0
770

Ministrul de Interne anunță că, după publicarea măsurilor propuse pentru prima etapă de relaxare din timpul stării de alertă, a primit “foarte multe idei, propuneri sau observații”, mai ales că așteptările românilor sunt mari.

Marcel Vela lansează și o provocare: cei care au idei despre cum trebuie să arate relaxarea sau cum se poate lupta cu coronavirusul au la dispoziție adresa de mail propuneri.relaxare@ms.ro .

Oficialul de la Interne a precizat că lista finală de măsuri va fi aprobată în următoarele zile.

„Dragi prieteni,

La postarea mea, preluată de pe site-ul MAI, unde sunt publicate spre transparență și dezbatere măsurile propuse de către medicii specialiști în epidemiologie și boli infecțioase (pentru prima etapă de relaxare când se va trece în Starea de Alertă), am primit foarte multe idei, propuneri sau observații.

Vă mulțumesc tuturor și vă fac următoarele precizări:

– lista cu măsuri se va finaliza din punct de vedere juridic, dezbate și aproba în această săptămână.

– oricine dorește să transmită, în mod oficial, propuneri în această luptă cu noul coronavirus, o poate face la următoarea adresa de e-mail, anunțată în postarea de pe site-ul MAI, cât și la anunțul de pe site-ul INSP (Institutul Național de Sănătate Publică): propuneri.relaxare@ms.ro

– scopul nostru, al tuturor, este protejarea sănătății și oprirea răspândirii infecțiilor, pentru a ne putea gândi de la 1 iunie la o noua etapă de relaxare.

Vă mulțumesc și vă doresc o zi binecuvântată cu multă, multă sănătate!”, scrie în postarea lui Vela, de pe Facebook.