Cunoașteți rable care putrezesc în parcările din Vaslui? ACUM puteți suna la Poliția Locală, pentru a fi ridicate!

0
1064

Poliția Locală Vaslui continuă în aceste zile acțiunile de ridicare a vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe domeniul public sau privat al municipiului Vaslui, în baza prevederilor Regulamentului aprobat prin HCL nr. 19/25.02.2021. Având la bază legislația necesară acestei acțiuni, pe 11 martie, polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație au efectuat o acțiune de ridicare, transport și depozitare a vehiculelor care au îndeplinit condițiile legale, conform Legii nr. 421/2002, pentru a fi declarate abandonate, respectiv:1) să fie nefolosite de cel puțin 6 luni;

2) să aibă I.T.P expirat;

3) să nu dețină asigurare obligatorie RCA;

4) să fie confirmată starea de degradare a acestora.

Astfel, de pe str. Petru Rareș, în zona blocului nr. 274, a fost ridicat un autoturism marca Ford, de culoare albastră, iar de pe str. Decebal, în fața parcării Centrului de Resurse pentru Afaceri Vaslui, a fost ridicată o autoutilitară marca Ford, de culoare albă.

”Cu această ocazie, informăm proprietarii vehiculelor ridicate că le pot revendica, printr-o cerere depusă la sediul Poliției Locale Vaslui. Vehiculele ridicate se restituie numai după ce proprietarii sau deținătorii legali achită amenda prevăzută de lege, precum și cheltuielile aferente ridicării, transportului și depozitării, sume care se fac venit la bugetul local.

Pe această cale, facem cunoscute numerele de telefon ale Poliției Locale Vaslui, la care cetățenii municipiului pot sesiza existența vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe domeniul public sau privat al municipiului Vaslui: 0235315756; 0745376704. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, este mesajul Poliției Locale Vaslui.