De la atâta Covid-19, au explodat și tarifele la permisele de conducere!

0
248

INCREDIBIL… Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor informează că, începând cu data de 17 iunie 2020 au fost stabilite noi tarife pentru permisul de conducere și certificatul de înmatriculare. Astfel, potrivit comunicatului transmis de Regia Autonomă – Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat noile tarife sunt de 89 lei – permis de conducere și 49 lei – certificat de înmatriculare.Este o creștere cu 30% față de sumele care se plăteau până acum.

„Pentru a veni în sprijinul cetățenilor care au achitat taxele aferente eliberării permisului de conducere și/sau a certificatului de înmatriculare anterior datei de 17 iunie, se acordă un termen de grație de 30 de zile calendaristice pentru utilizarea acestora la vechiul tarif, fără plata diferențelor de preț.

După expirarea celor 30 de zile, cetățenii care au achitat taxele anterior datei de 17 iunie 2020 vor achita și diferența de preț existentă între tarifele practicate până la data de 17 iunie 2020 și cele în vigoare după această dată”,

anunță Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, într-un comunicat primit de la Prefectura Vaslui.