Deputat PSD, donație-supriză pentru doi copii

0
281
Advertisement

Deputatul Adrian Solomon și fostul primar al municipiului Bârlad, Constantin Constantinescu au donat, ieri, familiei Ailenei Gică două smartphone-uri și cartele cu internet, pentru copiii lor, luați în plasament, elevi în clasele a II-a și a VI-a.

“Donația are ca scop asigurarea unui învățământ echitabil și de calitate, mai ales în condițiile actuale, când cursurile sunt suspendate pe fondul crizei cauzate de noul coronavirus, iar școala s-a mutat în online!

“Începând de vineri, cei doi elevi vor avea cum să intre în contact cu profesorii lor!”, postează deputatul vasluian pe pagina de Facebook a PSD Bârlad.

Nu este primul gest de ajutorare făcut de români, în aceste momente grele pentru România. O fetiță din Șuletea i-a scris primarului să-i împrumute un telefon sau să-i ia unul în rate, pe care ar fi urmat să-l plătească din propria alocație, pentru a putea participa la lecțiile online.

Primarul din Șuletea a mediatizat scrisoarea fetiței, astfel că tot mai mulți copii sărmani din localitate primesc telefoane sau tablete.

Print Friendly, PDF & Email