Deputații Solomon și Stativă au facut-o de oaie la București

0
192
Advertisement

Presa bucureșteană anunță că, în această dimineață, a avut loc un incident la un fast-food din Centrul Vechi, incident provocat se pare de către deputații PSD de Vaslui, Adrian Solomon și Ioan Stativă. Redăm comunicatul integral al Poliției.

În această dimineața, o patrula a Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, a fost solicitată de agenții de paza ai unui restaurant de tip fast-food din sectorul 3, să intervină întrucât în interiorul localului se afla un bărbat care refuza să poarte mască de protecție, având un comportament recalcitrant.

Polițiștii au depistat persoana în cauza, iar în urma discuțiilor purtate, acesta le-a adresat expresii jignitoare, având o atitudine sfidătoare la adresa acestora. Alături de persoana în cauză se mai afla un bărbat care, la rândul sau a manifestat un comportament similar.

Cei doi băbați au fost sancționați contravențional cu două amenzi în valoare totală de 2600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice și pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public.

comunicatul integral al DGP a Municipiului Bucuresti

Ca să parafrazăm un om înțelept, iarna nu-i ca vara și nici Bucureștiul ca Vasluiul.

Print Friendly, PDF & Email